Intergrip este o platformă software inovatoare pentru educație. Noi facilităm legătura dintre educație, guvern, piața muncii și sistemul de sănătate.

Noi suntem Intergrip

Intergrip oferă soluții software, consultanță și management de proiect pentru școli și municipalități – de la învățământul primar la învățământul profesional superior. Intergrip înseamnă software bun, sigur și stabil. Software-ul trebuie să fie ușor de utilizat, să arate bine și să facă ceea ce are nevoie utilizatorul. Software-ul Intergrip îmbunătățește și simplifică procesele actuale.

Intergrip creează o legătură între școli și municipalități și copiii și tinerii lor. Intergrip creează o cooperare optimă între părțile interesate, cum ar fi mentorii, decanii, instructorii, supraveghetorii, liderii de proiect și de program, responsabilii cu prezența în școli și coordonatorii (RMC). Cei 15 ani de experiență ne-au oferit cunoștințe vaste pentru a ghida și sprijini instituțiile de învățământ și municipalitățile în cel mai bun mod posibil.

Ce facem noi

Platforma software Intergrip conectează școlile și municipalitățile cu copiii și tinerii lor. Facilităm o cooperare optimă între părțile implicate. Rețeaua noastră națională și anii de experiență pe piața educației asigură o îndrumare și un sprijin optim pentru școli și municipalități.

Platforma de conectare

Software care contribuie la o cooperare eficientă între elevi, școli și părțile interesate.

Cunoștințe și expertiză

Intergrip are o experiență de peste 15 ani. Acest lucru contribuie la crearea unei soluții software practice care să răspundă nevoilor instituției dumneavoastră de învățământ.

Flexibil și adaptabil

Intergrip oferă instituțiilor de învățământ un software care se potrivește perfect situației dumneavoastră. Combinăm software-ul personalizat cu soluțiile standard.

Lucrul la Intergrip

Contactați Intergrip

Intergrip BV
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: 0318 86 00 52
e: info@intergrip.nl
w: www.intergrip.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.