Intergrip is een innovatief softwareplatform voor het onderwijs. Wij faciliteren een verbinding tussen het onderwijs, overheid, arbeidsmarkt en de zorg.

Wij zijn Intergrip

Intergrip biedt software oplossingen, consultancy en projectbegeleiding voor scholen en gemeenten – voor het primair onderwijs tot het hbo. Intergrip staat voor goede, veilige en stabiele software. Software moet eenvoudig te bedienen zijn, er verzorgd uitzien en doen wat de gebruiker nodig heeft. De software van Intergrip verbetert en vereenvoudigt huidige processen.

Intergrip realiseert een verbinding voor scholen en gemeenten met hun kinderen en jongeren. Intergrip creëert een optimale samenwerking tussen betrokkenen als mentoren, decanen, intakers, begeleiders, project- en programmaleiders, leerplichtambtenaren en (RMC)coördinatoren. Door onze 15 jaar ervaring hebben wij een ruime kennis opgebouwd om onderwijsinstellingen en gemeenten optimaal te begeleiden en ondersteunen.

Wat wij doen

Het softwareplatform Intergrip verbindt scholen en gemeenten met hun kinderen en jongeren. Wij faciliteren een optimale samenwerking tussen betrokkenen. Ons landelijk netwerk en jarenlange ervaring in de onderwijsmarkt zorgen voor een optimale begeleiding en ondersteuning voor scholen en gemeenten.

Verbindend platform

Software die bijdraagt aan een effectieve samenwerking tussen leerlingen, scholen en betrokkenen.

Kennis en expertise

Intergrip heeft meer dan 15 jaar ervaring. Dit draagt bij aan een praktische software-oplossing die aansluit op de behoeftes van uw onderwijsinstelling.

Flexibel en aanpasbaar

Intergrip voorziet onderwijsinstellingen van software die naadloos aansluit op uw situatie. Hierbij combineren wij software op maat en standaard oplossingen.

Werken bij Intergrip

Contact Intergrip

Intergrip BV
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: 0318 86 00 52
e: info@intergrip.nl
w: www.intergrip.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.