Emendis digitaliseert en optimaliseert bedrijfsprocessen en bedient klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Wij zijn Emendis

Emendis is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Hiermee helpen wij bedrijven om innovatie en groei te realiseren. Ideeën worden omgezet in een duurzame software applicatie die voldoet aan al uw behoeften. Emendis is gespecialiseerd in de zakelijke markt en helpt klanten vanuit kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Emendis ontwikkelt software op maat en heeft een oplossing voor elk vraagstuk. Wij bieden een uniek gepersonaliseerd framework dat volledig aansluit op uw behoeften. Wij bieden een uniek framework, genaamd de Emendis Blueprint©, waarmee twee zaken gecombineerd worden: Snelle kwalitatief hoogstaande softwareontwikkeling en klant specifiek maatwerk.

Wat wij doen

Bij Emendis zien wij software als een hulpmiddel om complexe bedrijfsprocessen te innoveren. Het automatiseren van processen helpt niet alleen de productiviteit van uw bedrijf te verhogen, de bespaarde tijd kan worden gebruikt voor zaken die meer aandacht nodig hebben. Wij coördineren, analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen, verfijnen, beveiligen en leveren uiteindelijk een passende software oplossing voor u en uw bedrijf.

Web Development

Wij ontwikkelen complete webapplicaties en schaalbare websites met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobile Development

Een mobiele app verbindt bedrijven op een krachtige manier met personeel, klanten en andere mobiele gebruikers.

User Experience

Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor de eindgebruiker.

Een internationale samenwerking

Ons team van jonge, gedreven en doorgewinterde developers ontwikkelt efficiënte software vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Werken bij Emendis

Contact Emendis

Heeft u vragen of wensen voor een nieuw project? Neem gerust contact met ons op.

Nederland

Emendis B.V. (NL)
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: 0318 742 583
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Moldavië

Emendis B.V. (MD)
Strada Columna 102
Chișinău
Moldavië

t: +31 318 742 583
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Litouwen

Emendis B.V. (LT)
Taikos pr. 114 D
Kaunas
Litouwen

t: +370 (639) 99 191
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Zuid-Afrika

Emendis B.V. (ZA)
37 bath Ave
Rosebank
Johannesburg

t: +27 71 123 3555
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.