Bedrijven

De verschillende bedrijven van Capturum Software Group ontwikkelen innovatieve software vanuit onze kantoren in Nederland, Litouwen en Moldavië.

Wereldwijde kantoren

Capturum Software Group ontwikkelt software en helpt klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Litouwen en Moldavië. 

17 jaar ervaring

Van het onderwijs tot het bedrijfsleven, van een planningsapplicatie tot een compleet ERP-Systeem. Al meer dan 17 jaar ontwikkelt Capturum vooruitstrevende software voor verschillende branches. 

100+ gemotiveerde medewerkers

Bij Capturum Software Group werken 100+ gemotiveerde medewerkers aan onze eigen softwaresystemen, maatwerk oplossingen, data-analyse en dashboarding. 

Emendis

Emendis ontwikkelt software-oplossingen op maat die uw zakelijke uitdagingen oplossen. Gespecialiseerd in verschillende zakelijke markten, bedient Emendis klanten vanuit kantoren in Nederland, Moldavië en Litouwen.

Intergrip

Intergrip is een innovatief softwareplatform voor het onderwijs. Wij faciliteren een verbinding tussen het onderwijs, overheid, arbeidsmarkt en de zorg. Onze 15 jaar ervaring in de onderwijsmarkt zorgt voor een optimale begeleiding en ondersteuning voor de verschillende instanties. 

D'atalier

D’atalier voorziet gebruikers van een overzichtelijk dashboard met relevante informatie en KPI’s om data-informed beslissingen te nemen en processen te optimaliseren. D’atalier zorgt ervoor dat relevante data en informatie omgezet wordt naar bruikbare informatie.

The Netherlands

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: +31 850 703 488
e: info@capturum.nl

Moldova

Bulevardul Moscova 15/7
Chișinău
Moldova

t: +31 850 703 488
e: info@capturum.nl

Lithuania

Taikos pr. 114 D
Kaunas
Lithuania

t: +370 (37) 407 314
e: info@salvum.lt