Bedrijven

De verschillende bedrijven van Capturum Software Group ontwikkelen innovatieve software vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Wereldwijde kantoren

Capturum Software Group ontwikkelt software en helpt klanten vanuit onze kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

17 jaar ervaring

Van het onderwijs tot het bedrijfsleven, van een planningsapplicatie tot een compleet ERP-Systeem. Al meer dan 17 jaar ontwikkelt Capturum vooruitstrevende software voor verschillende branches. 

100+ gemotiveerde medewerkers

Bij Capturum Software Group werken 100+ gemotiveerde medewerkers aan onze eigen softwaresystemen, maatwerk oplossingen, data-analyse en dashboarding. 

Emendis

Emendis ontwikkelt software-oplossingen op maat die uw zakelijke uitdagingen oplossen. Gespecialiseerd in verschillende zakelijke markten, bedient Emendis klanten vanuit kantoren in Nederland, Moldavië, Litouwen en Zuid-Afrika.

Intergrip

Intergrip is een innovatief softwareplatform voor het onderwijs. Wij faciliteren een verbinding tussen het onderwijs, overheid, arbeidsmarkt en de zorg. Onze 15 jaar ervaring in de onderwijsmarkt zorgt voor een optimale begeleiding en ondersteuning voor de verschillende instanties. 

D'atalier

D’atalier voorziet gebruikers van een overzichtelijk dashboard met relevante informatie en KPI’s om data-informed beslissingen te nemen en processen te optimaliseren. D’atalier zorgt ervoor dat relevante data en informatie omgezet wordt naar bruikbare informatie.

GRASP Innovations

Het is ons vak om hulpmiddelen te ontwikkelen die beveiligingsprofessionals helpen optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen en infrastructuur ieveranderende omstandigheden.

Sephia

Sephia is een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sephia biedt een scala aan diensten, waaronder softwareontwikkeling, cloud consultancy en DevOps om de efficiëntie en prestaties van bedrijven te verbeteren.

SmartQA

SmartQA richt zich op test automation en quality assurance. Het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van hun codebase met geautomatiseerde testing. De passie en expertise van het bedrijf stelt hen in staat om bedrijven te helpen met het starten, uitbreiden of verbeteren van hun testautomatisering.

Bettr Solutions

Bij Bettr Solutions combineren we onze diepgaande kennis van de gezondheidszorg met onze uitgebreide expertise in softwareoplossingen. We bieden specifieke healthtech-oplossingen die zowel de gezondheidszorg als het leven van mensen verbeteren.

Capturum

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: +31 318 742 583
e: info@capturum.nl
w: capturum.com

Emendis

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: +31 318 742 583
e: info@emendis.nl
w: emendis.nl

Intergrip B.V.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: 0318 86 00 52
e: helpdesk@intergrip.nl
w: intergrip.nl

D'atalier

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: 0850739500
e: info@datalier.nl
w: datalier.nl

GRASP Innovations

Amerlandseweg 14
3621ZC Breukelen
Nederland

e: hello@grasp-innovations.com
w: grasp-innovations.com

Sephia

Europalaan 100
3526KS Utrecht
Nederland

t: +31 85 5001025
e: info@sephia.io
w: sephia.io

Smart QA

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Nederland

t: 0620181110
e: info@smartqa.nl
w: smartqa.nl

Bettr Solutions

Zonneoordlaan 17
6718 TK Ede
Nederland

t: 0318-657722
e:
info@bettr-group.com
w: bettr-solutions.com