D’atalier verwerkt belangrijke data en informatie in één overzichtelijk dashboard.

Wij zijn D’atalier

D’atalier zorgt ervoor dat relevante data en informatie omgezet wordt naar bruikbare informatie. Dit gebeurt in een handig en overzichtelijk dashboard. Dit zorgt voor slimmere en snellere visualisaties en er wordt één versie van de waarheid gecreëerd. Hierdoor kunnen teams eenvoudig data-driven beslissingen nemen.

Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om bruikbare informatie in hun voordeel te gebruiken. D’atalier maakt business intelligence eenvoudiger, efficiënter en toegankelijker voor alle soorten bedrijven. Door dashboards te integreren in uw bedrijfsapplicaties wordt informatie gemakkelijk toegankelijk voor alle leden van uw teams.

Wat wij doen

D’atalier maakt business intelligence en data-driven beslissingen toegankelijker door verschillende BI-diensten aan te bieden. Alle belangrijke data en informatie overzichtelijk in dashboards. Door ruwe gegevens te analyseren, creëren wij bruikbare informatie, vinden wij trends en sporen wij afwijkingen op. Onze dashboards worden voor uw bedrijf op maat gemaakt.

Inzicht & Controle

De op maat gemaakte dashboards van D’atalier zorgen ervoor dat u relevante data eenvoudig kunt inzien en uw huidige trends en KPI’s kunt verklaren.

Data-driven beslissingen

Onze dashboards bieden een overzichtelijke visualisatie van bruikbare data. Teams kunnen deze data gebruiken om data-driven beslissingen te nemen.

Rapportages & Analyses

Combineer en structureer verschillende gegevensbronnen om één dashboard te maken met alle gegevens die u nodig heeft. Verzamel de inzichten die u nodig heeft om belangrijke beslissingen te nemen.

Werken bij D'atalier

Contact D'atalier

D’atalier
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: 0850739500
e: info@datalier.nl
w: www.datalier.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.