Een betere codebase bouwen met geautomatiseerd testen.

Wij zijn SmartQA

SmartQA richt zich op test automation en quality assurance. Het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van hun codebase met geautomatiseerde testing. De passie en expertise van het bedrijf stelt hen in staat om bedrijven te helpen met het starten, uitbreiden of verbeteren van hun testautomatisering.

Wij zetten de klant centraal, denken altijd met u mee, zijn flexibel en hebben geen voorkeur voor tooling of merken. Of u nu net begint met test automation, uw test automation effort wilt uitbreiden of behoefte heeft aan een onafhankelijke blik op uw huidige staat, bij SmartQA helpen we u graag!

Dit is wat wij doen

Bij SmartQA zijn we gepassioneerd door test automation en werken we als enthousiaste professionals aan het verbeteren van onszelf en onze diensten. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij op maat gemaakte geautomatiseerde test software, detachering en consultancy diensten aan. Onze focus ligt op het helpen van bedrijven bij het efficiënter en effectiever maken van hun testproces.

Een betere codebase bouwen

Bij SmartQA ondersteunen wij bedrijven bij het bouwen van een betere codebase met behulp van geautomatiseerde testing. Onze diensten omvatten detachering, consultancy en de ontwikkeling van op maat gemaakte test automation software. Dit biedt voordelen zoals snelheid, herbruikbaarheid en schaalbaarheid.

Automatiseringssoftware

SmartQA bouwt automation frameworks in populaire talen en integreert deze in de build pipeline. Als experts op het gebied van geautomatiseerde oplossingen, frameworks en CI/CD-tools, blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen en implementeren we deze graag.

Werken bij SmartQA

Contact SmartQA

SmartQA
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: +31 620 181 110
e: info@smartqa.nl
w: www.smartqa.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.