Emendis digitalizează și optimizează procesele de afaceri și deservește clienții din birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Noi suntem Emendis

Emendis este specializată în automatizarea proceselor de afaceri, ajutând companiile să obțină inovație și creștere. Ideile sunt transformate într-o aplicație software sustenabilă care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Emendis este specializată pe piața de afaceri și deservește clienții din birourile din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Emendis dezvoltă software personalizat și are o soluție pentru fiecare problemă. Oferim un cadru unic și personalizat care să răspundă pe deplin nevoilor dumneavoastră. Este posibil să folosiți proiectul dezvoltat de Emendis; soluții standard care sunt complet adaptate la afacerea dumneavoastră și care oferă diverse posibilități de extindere.

Ce facem noi

La Emendis vedem software-ul ca pe un instrument pentru inovarea proceselor de afaceri complexe. Automatizarea proceselor nu numai că ajută la creșterea productivității companiei dumneavoastră, dar timpul economisit poate fi folosit pentru lucruri care necesită mai multă atenție. Coordonăm, analizăm, proiectăm, dezvoltăm, testăm, perfecționăm, securizăm și, în cele din urmă, livrăm o soluție software adecvată pentru dumneavoastră și pentru afacerea dumneavoastră.

Dezvoltare Web

Dezvoltăm aplicații web complete și site-uri web scalabile folosind cele mai noi tehnologii.

Dezvoltare mobilă

O aplicație mobilă conectează companiile cu personalul, clienții și alți utilizatori de telefonie mobilă într-un mod puternic.

Experiența utilizatorului

Oferim produse care nu numai că îndeplinesc cerințele de afaceri, dar sunt și accesibile și intuitive pentru utilizatorul final.

Un parteneriat internațional

Echipa noastră de dezvoltatori tineri, motivați și experimentați dezvoltă software eficient din birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Lucrul la Emendis

Contactați Emendis

Aveți o întrebare sau dorți un proiect nou? Nu ezitați să ne contactați.

Olanda

Emendis B.V. (NL)
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: +31 318 742 583
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Moldova

Emendis B.V. (MD)
Strada Columna 102
Chișinău
Moldova

t: +31 318 742 583
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Lituania

Emendis B.V. (LT)
Taikos pr. 114 D
Kaunas
Lituania

t: +370 639 99 191
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Africa de Sud

Emendis B.V. (SA)
37 bath Ave
Rosebank
Johannesburg

t: +27 71 123 3555
e: info@capturum.nl
w: www.emendis.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.