GRASP gebruikt (nieuwe) technologiegedreven gegevens om duidelijke inzichten te verschaffen om het gebruik van middelen en infrastructuur in elke situatie te optimaliseren.

Wij zijn GRASP

Het is ons vak om hulpmiddelen te ontwikkelen die beveiligingsprofessionals helpen optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen en infrastructuur ieveranderende omstandigheden.

Wij zijn meester in het verbinden van de ontbrekende punten. Met behulp van slimme technologieën verzamelen we nieuwe gegevens om nieuwe tools te creëren of bestaande oplossingen te verrijken. Wij ontsluiten nieuwe inzichten en mogelijkheden om een feilloze beveiliging te garanderen.

We heten niet voor niets GRASP

Wij gebruiken (nieuwe) technologiegedreven gegevens om duidelijke inzichten te verschaffen om het gebruik van middelen en infrastructuur in elke situatie te optimaliseren. Hierdoor kunnen beveiligingsprofessionals indien nodig direct actie ondernemen om controle te krijgen en problemen op te lossen voordat ze ontstaan.

GRASP Checkpoint

Wij automatiseren eenvoudige repetitieve taken bij fysieke bewaking door menselijke aanwezigheid in verschillende situaties te meten. Door continue monitoring zijn we in staat om alles te detecteren, van een kloppend hart tot een achtergelaten voorwerp. Wij voorzien toegangscontrolesystemen van nauwkeurige en betrouwbare gegevens om een beslissing te nemen. Door dit proces te automatiseren verlaagt u de kosten en heeft u tevredener personeel.

GRASP Toegang

GRASP biedt een end-to-end oplossing voor gegevensbeheer waarmee luchthavens en beveiligingsbedrijven hun beveiligingsproces onder controle kunnen krijgen, de algemene efficiëntie kunnen verbeteren (meer passagiers/uur, minder rijstroken nodig, betere personeelsplanning), de uitgaven in euro’s kunnen verminderen en het maakt een groot aantal andere oplossingen mogelijk: autonome wachtrijen, voorspelling van passagiers, personeelsplanning en meer.

Aanpassen is veranderen

Wij geloven dat elke luchthaven een unieke aanpak vereist. Daarom zijn onze tools aanpasbaar. Uw KPI’s implementeren? Geen probleem. Op- of afschalen? Zeker. Meer gegevens aansluiten? Ja, graag.

Werken bij GRASP

Contact GRASP

GRASP innovations
Amerlandseweg 14
3621ZC Breukelen
The Netherlands

e: hello@grasp-innovations.com
w: www.grasp-innovations.com

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.