Companii

Companiile din cadrul Capturum Software Group dezvoltă software inovator în birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Birouri în întreaga lume

Capturum Software Group dezvoltă software și oferă asistență clienților din birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

17 ani de experiență

De la educație la afaceri, de la o aplicație de planificare la un sistem ERP complet. De mai bine de 17 ani, Capturum dezvoltă software progresiv pentru diverse industrii.

100+ angajați motivați

La Capturum Software Group, peste 100 de angajați motivați lucrează la propriile sisteme software, soluții personalizate, analiză de date și tablouri de bord.

Emendis

Emendis dezvoltă soluții software personalizate care rezolvă provocările afacerii dumneavoastră. Specializată în diverse piețe de afaceri, Emendis deservește clienții din birourile din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Intergrip

Intergrip este o platformă software inovatoare pentru educație. Noi facilităm legătura dintre educație, guvern, piața muncii și sistemul de sănătate. Experiența noastră de 15 ani pe piața educației asigură o îndrumare și un sprijin optim pentru diferitele agenții.

D'atalier

D’atalier pune la dispoziția utilizatorilor un tablou de bord clar care conține informații relevante și KPI-uri pentru a lua decizii bazate pe date și pentru a optimiza procesele. D’atalier se asigură că datele și informațiile relevante sunt convertite în informații utilizabile.

Olanda

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: +31 850 703 488
e: info@capturum.nl

Moldova

Strada Columna 102
Chișinău
Moldova

t: +31 850 703 488
e: info@capturum.nl

Lituania

Taikos pr. 114 D
Kaunas
Lituania

t: +370 (37) 407 314
e: info@capturum.nl

Africa de Sud

Unit 2 12th Street
Linden 2195
Johannesburg

t: +27 763717454
e: info@capturum.nl