Companii

Companiile din cadrul Capturum Software Group dezvoltă software inovator în birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Birouri în întreaga lume

Capturum Software Group dezvoltă software și oferă asistență clienților din birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

17 ani de experiență

De la educație la afaceri, de la o aplicație de planificare la un sistem ERP complet. De mai bine de 17 ani, Capturum dezvoltă software progresiv pentru diverse industrii.

100+ angajați motivați

La Capturum Software Group, peste 100 de angajați motivați lucrează la propriile sisteme software, soluții personalizate, analiză de date și tablouri de bord.

Emendis

Emendis dezvoltă soluții software personalizate care rezolvă provocările afacerii dumneavoastră. Specializată în diverse piețe de afaceri, Emendis deservește clienții din birourile din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud.

Intergrip

Intergrip este o platformă software inovatoare pentru educație. Noi facilităm legătura dintre educație, guvern, piața muncii și sistemul de sănătate. Experiența noastră de 15 ani pe piața educației asigură o îndrumare și un sprijin optim pentru diferitele agenții.

D'atalier

D’atalier pune la dispoziția utilizatorilor un tablou de bord clar care conține informații relevante și KPI-uri pentru a lua decizii bazate pe date și pentru a optimiza procesele. D’atalier se asigură că datele și informațiile relevante sunt convertite în informații utilizabile.

GRASP Innovations

Este treaba noastră să dezvoltăm instrumente care să ajute profesioniștii din domeniul securității să utilizeze în mod optim resursele și infrastructura disponibile în circumstanțe în continuă schimbare.

Sephia

Sephia este o companie lider în dezvoltarea de software, specializată în automatizarea industrială. Sephia oferă o gamă de servicii, inclusiv dezvoltare de software, consultanță în cloud și DevOps pentru a îmbunătăți eficiența și performanța afacerii.

SmartQA

SmartQA se concentrează pe automatizarea testelor și asigurarea calității. Compania sprijină companiile în îmbunătățirea bazei de coduri cu ajutorul testelor automatizate. Pasiunea și expertiza companiei le permite să ajute companiile să înceapă, să extindă sau să își îmbunătățească automatizarea testelor.

Bettr Solutions

La Bettr Solutions combinăm cunoștințele noastre aprofundate în sectorul sănătății cu expertiza noastră extinsă în domeniul soluțiilor software. Oferim soluții specifice de tehnologie medicală care îmbunătățesc sectorul sănătății, precum și viața oamenilor.

Capturum

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: +31 318 742 583
e: info@capturum.nl
w: capturum.com

Emendis

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: +31 318 742 583
e: info@emendis.nl
w: emendis.nl

Intergrip B.V.

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: 0318 86 00 52
e: helpdesk@intergrip.nl
w: intergrip.nl

D'atalier

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: 0850739500
e: info@datalier.nl
w: datalier.nl

GRASP Innovations

Amerlandseweg 14
3621ZC Breukelen
Olanda

e: hello@grasp-innovations.com
w: grasp-innovations.com

Sephia

Europalaan 100
3526KS Utrecht
Olanda

t: +31 85 5001025
e: info@sephia.io
w: sephia.io

Smart QA

Traverse 2
3905 NL Veenendaal
Olanda

t: 0620181110
e: info@smartqa.nl
w: smartqa.nl

Bettr Solutions

Zonneoordlaan 17
6718 TK Ede
Olanda

t: 0318-657722
e:
info@bettr-group.com
w: bettr-solutions.com