Construirea unei baze de cod mai bune cu ajutorul testării automate.

Noi suntem SmartQA

SmartQA se concentrează pe automatizarea testelor și asigurarea calității. Compania sprijină companiile în îmbunătățirea bazei de coduri cu ajutorul testelor automatizate. Pasiunea și expertiza companiei le permite să ajute companiile să înceapă, să extindă sau să își îmbunătățească automatizarea testelor.

Punem clientul pe primul loc, gândim întotdeauna împreună cu dumneavoastră, suntem flexibili și nu avem preferințe în ceea ce privește uneltele sau mărcile. Fie că sunteți la început cu automatizarea testelor, fie că doriți să vă extindeți efortul de automatizare a testelor sau aveți nevoie de o privire independentă asupra stării dvs. actuale, la SmartQA suntem bucuroși să vă ajutăm!

Iată ce facem noi

La SmartQA, suntem pasionați de automatizarea testelor și lucrăm ca profesioniști entuziaști pentru a ne îmbunătăți pe noi înșine și serviciile noastre. Cu o experiență de peste 15 ani, oferim software de testare automată personalizat, servicii de detașare și consultanță. Ne concentrăm să ajutăm companiile să își facă procesul de testare mai eficient și mai eficace.

Construirea unei baze de cod mai bune

La SmartQA, sprijinim companiile în construirea unei baze de coduri mai bune folosind testarea automată. Serviciile noastre includ detașare, consultanță și dezvoltarea de software personalizat de automatizare a testelor. Acest lucru oferă beneficii precum viteza, reutilizarea și scalabilitatea. left-behind object. Furnizarea sistemelor de control al accesului cu date precise și fiabile pentru a lua o decizie. Prin automatizarea acestui proces veți reduce costurile și veți avea un personal mai fericit.

Software de automatizare

SmartQA construiește cadre de automatizare în limbaje populare și le integrează în conducta de construire. În calitate de experți în soluții de automatizare, cadre și instrumente CI/CD, suntem la curent cu cele mai recente evoluții și suntem bucuroși să le implementăm.

Lucrul la SmartQA

Contactați SmartQA

SmartQA
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: 0620181110
e: info@smartqa.nl
w: www.smartqa.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.