Companie lider în dezvoltarea de software specializată în automatizarea industrială.

Noi suntem Sephia

Sephia este o companie lider în dezvoltarea de software, specializată în automatizarea industrială. Sephia oferă o gamă de servicii, inclusiv dezvoltare de software, consultanță în cloud și DevOps pentru a îmbunătăți eficiența și performanța afacerii.

Serviciile Sephia sunt concepute pentru a ajuta organizațiile să își îmbunătățească calitatea codului și să ajungă mai repede pe piață. Sephia se angajează să își sprijine clienții în planificarea și dezvoltarea aplicațiilor, permițându-le să beneficieze de rezultate mai bune și de operațiuni mai eficiente.

Iată ce facem noi

Sephia oferă consultanță și soluții IT, specializându-se în DevOps, cloud, automatizare industrială și testare rapidă a calității. Sephia oferă soluții personalizate care îmbunătățesc performanța, reduc costurile și cresc avantajul competitiv.

Sephia utilizează cele mai recente instrumente și tehnologii și lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege provocările. Furnizarea de soluții și servicii tehnologice de înaltă calitate pentru automatizarea proceselor este ceea ce reprezintă Sephia.

DevOps, cloud și teste de calitate rapidă

Sephia este un mândru expert în DevOps, soluții cloud și testare rapidă a calității. Consultanții săi experimentați colaborează îndeaproape pentru a înțelege nevoile specifice și pentru a oferi soluții perfect adaptate organizațiilor. La Sephia, înțelegem că investițiile în tehnologie sunt importante și ne angajăm să ajutăm companiile să profite la maximum de aceste investiții.

Automatizare industrială

Sephia are cunoștințe și experiență vaste în domeniul automatizării industriale. Echipa noastră de experți are o experiență bogată în implementarea de soluții avansate de automatizare și în integrarea diferitelor sisteme pentru a crește productivitatea și a reduce costurile.

Lucrul la Sephia

Contactați Sephia

Sephia
Europalaan 100
3526KS Utrecht
The Netherlands

t: +31 85 5001025
e: info@sephia.io
w: sephia.io

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.