Dăm posibilitatea securității aviatice să fie agilă.

Noi suntem GRASP

Activitatea noastră constă în dezvoltarea de instrumente care să îi ajute pe profesioniștii din domeniul securității să utilizeze în mod optim resursele și infrastructura disponibile în circumstanțe în continuă schimbare.

Stăpânim conectarea punctelor lipsă. Folosind tehnologii inteligente, colectăm noi date pentru a crea noi instrumente sau pentru a îmbogăți soluțiile existente. Descătușăm perspective și posibilități noi pentru a asigura o securitate fără cusur.

Nu degeaba suntem numiți GRASP

Folosim date (noi) bazate pe tehnologie pentru a oferi informații clare pentru a optimiza utilizarea resurselor și a infrastructurii în orice situație. Permițându-le profesioniștilor din domeniul securității să ia măsuri imediate, dacă este necesar, pentru a obține controlul și a rezolva problemele înainte ca acestea să apară.

GRASP Punct de control

Automatizăm sarcini repetitive simple în supravegherea fizică prin măsurarea prezenței umane în diferite situații. Prin monitorizare continuă, suntem capabili să detectăm orice, de la o inimă care bate până la un obiect lăsat în urmă. Furnizând sistemelor de control al accesului date precise și fiabile pentru a lua o decizie. Prin automatizarea acestui proces veți reduce costurile și veți avea un personal mai fericit.

GRASP Accesați

GRASP oferă o soluție de gestionare a datelor de la un capăt la altul, care permite aeroporturilor și companiilor de securitate să preia controlul asupra procesului de securitate, îmbunătățind eficiența generală (mai mulți pasageri/oră, reducerea numărului de benzi necesare, o mai bună planificare a personalului), reducând cheltuielile în euro și permițând o multitudine de alte soluții: formarea autonomă a cozilor de așteptare, previzionarea pasagerilor, planificarea personalului și multe altele.

A se adapta înseamnă a schimba

Credem că fiecare aeroport necesită o abordare unică. De aceea, instrumentele noastre pot fi implementate în mod adaptabil. Vă implementați KPI? Nicio problemă. Vă extindeți sau vă reduceți? Sigur. Conectarea mai multor date? Da, vă rog.

Lucrul la GRASP

Contactați GRASP

GRASP innovations
Amerlandseweg 14
3621 ZC Breukelen
The Netherlands

e: hello@grasp-innovations.com
w: www.grasp-innovations.com

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.