D’atalier procesează datele și informațiile importante într-un singur tablou de bord convenabil.

Noi suntem D'atalier

D’atalier se asigură că datele și informațiile relevante sunt convertite în informații utilizabile. Acest lucru se face într-un tablou de bord practic și clar. Acest lucru permite vizualizări mai inteligente și mai rapide și creează o singură versiune a adevărului. Acest lucru permite echipelor să ia cu ușurință decizii bazate pe date.

Acest lucru le permite companiilor să utilizeze informațiile utile în avantajul lor. D’atalier face ca business intelligence-ul să fie mai ușor, mai eficient și mai accesibil pentru toate tipurile de întreprinderi. Prin integrarea tablourilor de bord în aplicațiile dvs. de afaceri, informațiile devin ușor accesibile tuturor membrilor echipelor dvs.

Ce facem noi

D’atalier face mai accesibile informațiile de afaceri și deciziile bazate pe date, oferind diferite servicii BI. Toate datele și informațiile importante sunt prezentate în mod clar în tablouri de bord. Prin analiza datelor brute, creăm informații utilizabile, descoperim tendințe și urmărim abaterile. Tablourile noastre de bord sunt personalizate pentru compania dumneavoastră.

Înțelegere și control

Tablourile de bord personalizate ale D’atalier vă permit să vizualizați cu ușurință datele relevante și să vă explicați tendințele și indicatorii cheie de performanță (KPI) actuali.

Decizii bazate pe date

Tablourile noastre de bord oferă o vizualizare clară a datelor care pot fi utilizate. Echipele pot utiliza aceste date pentru a lua decizii bazate pe date.

Rapoarte și analize

Combinați și structurați diferite surse de date pentru a crea un tablou de bord cu toate datele de care aveți nevoie. Adunați informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii importante.

Lucrul la D'atalier

Contactați D'atalier

D’atalier
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: 0850739500
e: info@datalier.nl
w: www.datalier.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.